Povestea noastra

danaBine te-am gasit!

Eu sunt Dana Dedu, mamica lui Iani, fiica de cadre didactice, fost dascal, in prezent manager la “Iani’s Club Kindergarten & Afterschool .  Acest proiect minunat a pornit de la o dorinta puternica , dorinta  de a oferi copiilor un loc magic, plin de culoare, care sa contribuie  le dezvoltarea abilitatilor de invatare,  la  construirea încrederii de sine.

Am devenit un ADULT mult mai responsabil, ca si tine, in momentul in care am devenit parinte.
Impreuna cu echipa mea am creat locul acesta, pentru toti copiii, pentru fiecare stadiu de dezvoltare si dimensiune a viitoarei lor personalitati, pentru fiecare moment din viata lor. Am adus specialisti care sa-i insoteasca in procesul lor de devenire. Am creat mediu in asa fel incat sa satisfaca nevoia copiilor, ritmul lor, educatia lor.

 Ne propunem sa maximizam potentialul nativ al fiecarui copil, printr-o invatare dinamica, bazata pe experimente si experiente multiple, in contextul unei implicari multisenzoriale.

Stiu ca esti in cautarea unul loc in care sa-ti aduci copilul si sa simti ca este in siguranta, fizic si emotional, ca-i este facilitata nevoia de experientiere si educatia: prin joc si servicii educationale centrate pe nevoia lui, pe stadiul lui de dezvoltare emotionala si caracteristicile varstei, in ritmul sau.

info-c   Vezi aici date despre after school


Stiu ca esti in cautarea unui loc care sa-ti ofere liniste, incredere ca ai facut tot ce era mai bine pentru copilul tau, cand tu insuti nu poti sa fii langa el. Vei avea astfel confortul emotional ca sa te poti concentra pe ce ai de facut in restul zilei.

Acasa - sectiunea 1

info-c   Vezi aici date despre gradinita Iani’ s


Stiu ca esti in cautarea unui loc in care copilul tau sa simta ca explodeaza de fericire petreacand cele mai desosebite evenimente din viata lui: zi de nastere, petreceri surpriza, activitati cu prietenii lui si mai ales cu tine.

info-c  Vezi aici date despre petreceri

Te invit sa alegi ce ai nevoie:

GRADINITA    AFTER SCHOOL   DEZVOLTARE PERSONALA    PETRECERI COPII