Petreceri

Iani’s Club este locul ideal pentru organizarea petrecerilor copiilor si a oricarui eveniment important din viata acestora!

Locul de joaca dedicat lor are o suprafata de 200mp, spatiu ce include structura modulara compusa din tobogane, piscina cu bile, labirint, diverse jocuri. Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sunt moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copiii si absorb foarte bine socurile la impact.

Toate echipamentele de joaca respecta standardele europene EN 1176 si EN 1177 cu privire la siguranta si sanatatea utilizatorilor si a mediului inconjurator.
Clubul dispune si de spatiu dedicat parintilor, unde acestia se vor bucura in voie, alaturi de micutii lor, toata suprafata fiind open-space.

Capacitatea locului este de 30 de copii si 40 de adulti.

Program petreceri:

Sambata –Duminica 10.00 – 20.00

Datorita restrictiilor impuse de pandemia cu noul Coronavirus, petrecerile private organizate la spatiul de joaca sunt suspendate in aceasta perioada.