Despre Noi

Grădiniţa cu Program Prelungit Iani’S Club este situata in orașul Buftea, Cartier Studio, in vecinatatea altor institutii de invatamant semnificative pentru oraș, pe strada Intrarea Constructorului nr 1. Cladirea beneficiaza de un spaţiu modern şi generos (construcţie nouă, din anul 2012), special amenajat astfel incat copiii sa se dezvolte intr-un mediu cald, prietenos si familiar.
Răspundem cel mai bine nevoilor de mișcare și destindere prin cea mai mare suparafață de joacă deținută de o grădinița din zona și singura cu spațiu propriu de joacă acoperit la nivelul județului.

Mediul de învățare, creat printr-o atmosferă caldă și monitorizată, caracterizată prin actiuni facute cu responsabilitate, daruire si care pleaca de la o discilina interioara, cultivata prin manager,educatori si tranmisa preșcolarilor. Toate acestea se vor completa cu un demers ordonat al activității de învățare și un mediu atractiv de activitate, spații școlare bine întreținute și dotate corespunător cu echipamente, materiale și mijloace didactice, corelate cu progresul scolar si nevoile fiecarui copil. Acesta este temeiul pentru care includem mediul de învățăre în categoria aspectelor pe care ne propunem să le dezvoltăm in permanenta.
Gradinita Iani’s Club promoveaza si incurajeaza libertatea de exprimare a fiecarui cadru didactic . Educatoarele au posibilitatea de a-si aduce propriul aport la modul de desfașurare a activitatilor la clasa, incepand de la alegerea si utilizarea materialelor folosite la lecții, pana la proiectarea activitaților extracurriculare.

Viziunea Iani’s Club

Viziunea gradiniţei este de a cultiva in fiecare copil o inteligența integrală. Ne dorim ca pe lânga aprofundarea cunostintelor, insușirea priceperilor si deprinderilor copilului, sa oferim spatiul necesar ca acesta sa devină constient de procesul propriei sale gîndiri, simțiri si acțiuni. Aceasta abordare îl determina pe copil sa fie autocritic și capabil de observare, astfel avand loc integrarea percepției, a discriminarii si a acțiunii – procese cruciale pentru maturizarea lui lăuntrică, pentru stabilirea unei relații juste cu semenii, cu natura și cu mediul înconjurător.

Misiunea Iani’s Club

Misiunea gradiniţei se va concentra pe furnizarea unei educaţii integrale, de calitate, respectand nevoile si particularitatile copiilor, toate realizate prin frontul comun al managerului și al membrilor corpului didactic ce vor coopera liber, fără constrangeri, intr-un mediu cald si atractiv pentru copii.