Gradinita

Grădiniţa cu Program Prelungit Iani’s Club este acreditata sa functioneze prin Ordinul de Ministru nr. 4970 /din 23.08 .2021. Grădiniţa Iani’s Club își desfășoară activitatea conform – CURRICULUM NAŢIONAL PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNTRUL PREŞCOLAR (3-6/7 ANI) – aprobat prin ORDIN nr. 4.694/02.08.2019.

Rezultatele remarcabile obtinute de-a lungul celor 11 ani de funcționare (în primii 2 ani am funcționat ca loc de joacă și centru educațional pentru copii, iar de 9 ani funcționăm ca grădiniță cu program prelungit, în prezent Acreditată de către Ministerul Educației ) se datorează unui parcurs educațional armonios, în care părinții ne-au deschis ușa cu încredere, au facut ca unitatea să devină reprezentativă pentru învățământul din orașul Buftea. Aceste rezultate se cuantifică în copii cu o dezvoltare armonioasă și cu un parcurs educațional favorabil, părinți mulțumiți, peste 100 de diplome și premii obținute la concursuri naționale și locale, peste 30 de protocoale de colaborare cu parteneri locali, naționali și internaționali și numeroase activități extracurriculare și extrașcolare desfășurate lunar.
Răspundem cel mai bine nevoilor de mișcare și destindere prin cea mai mare suparafață de joacă deținută de o grădinița și singura cu spațiu propriu de joacă acoperit la nivelul județului.
Fiecare părinte care ne-a călcat pragul a plecat mulțumit și acum revine cu încredere pentru a-și lăsa copilul în grija personalului care de fiecare dată a demonstrat că este dedicat copiilor, manifestând grijă și interes în activitatea întreprinsă.

Metodica educaţională este îmbunătăţită de cadrele didactice prin libertatea unei abordări bazate pe propriile aptitudini şi competenţe. Astfel, în cadrul activităţilor propuse la fiecare clasă şi nivel de vârstă, programa este adaptată într-un stil creativ în funcţie de pasiunile, orientările şi extra specializările fiecărui educator. Se regăsesc, deci, elemente din învăţământul alternativ, precum tehnicile Step by Step, Reggio-Emilia, Montessori etc, alături de integrarea unor noţiuni din diferite limbi străine, arte aplicate, literatură, film.

Rutina programului preşcolar este îmbinată armonios cu varietatea activităţilor extracurriculare la care iau parte piticii noştri. Printre acestea se numără:

  • Vizionare spectacole de teatru, circ și operă comică pentru copii;
  • Vizită la muzee, gradina botanică, gradina zoologică;
  • Plimbari în aer liber, deplasări la diferite obiective locale cu microbuzul propriu, excursii;
  • Organizare de serbări cu diferite ocazii (Crăciun, Ziua Mamei, 1 Iunie, sfârsit de an școlar);
  • Participare la concursuri locale şi naţionale, de natură artistică şi ştiinţifică;
  • Implicare în diferite proiecte umanitare;
  • Organizare de petreceri aniversare şi onomastice.

Pe durata vacanţei mari, Grădiniţa Iani’s Club îşi continuă activitatea prin derularea programului “ŞCOALA DE VARĂ” ce are ca obiectiv o învăţare calitativă şi distractivă, desfăşurată în cea mai mare parte în aer liber, în diverse locaţii, descoperind secretele naturii prin activităţi alese. Dezvoltarea personală este consolidată de o serie de cursuri opţionale, printre care se numără yoga pentru copii, dans, ateliere variate.

Concursuri Scolare la Iani's Club

Gradinita ,,lani’s Club” este nelipsita de pe scena concursurilor școlare și extrașcolare organizate pe plan local și chiar national. Încurajam competivitatea în forma sa pozitiva pentru dezvoltarea relatiilor sociale. La aceasta varsta, concursul este o forma de manifestare a abilitatilor fara a include notiunea de succes sau eșec.

Festivalul Județean „Zâmbetul copilăriei -Anișoara Ciobanu”, ediția XVII, mai 2023
Acest concurs are rolul de a stimula și valorifica potențialul artistic al preșcolarilor prin muzică, dans, dramatizare și artă plastică, iar printre obiective putem enumera dezvoltarea dragostei și interesului copiilor pentru frumosul din artă, dezvoltare personalității copiilor și depistarea celor mai tinere talente artistice.

Concursul de poezie ,,Floare albastra”, editia a VII-a, februarie 2023
Este un concurs organizat de Centru cultura Buftea pentru elevii din învatamantul preșcolar, primar, gimnazial și liceu.

Concursul de creatie plastica ,,Culorile toamnei”
Este un concurs de creatie artistica organizat de 11 ani de catre Centrul cultural Buftea.. La acest concurs au participat preșcolarii din toate grupele, de la grupa mica pana la grupa mare.

Concursul județean ,, Mici dar isteți ‘’ are ca obiective îmbogatirea orizontului de cunoaștere al copiilor prin apropierea acestora de carte și asigurarea unei baze solide de cultura generală.

În fiecare an cunoștințele generale ale copiilor sunt testate intr-un cadru obiectiv, unde fiecare iși poate pune in valoare abilitățile si cunoștintele acumulate pe durata anului scolar la grupa mare .

TE ASTEPTAM CU MULTE SURPIZE,
IN GASCA NOASTRA DE PRIETENI BUNI SI ISTETI !

GRUPA MICA
3-4 ANI
GRUPA MIJLOCIE
4-5 ANI
GRUPA MARE
5-6 ANI
Numar Grupe 3 1 1
Numar locuri copii 3x17 1x18 1x18
Cadre didactice + personal de ingrijire Grupa mica A "Paw Patrol"
Ed.puericultor
Ed. Panait Ileana

Ingrijitor
Hârșu Adina
Grupa mica B "Albinuțe"
Ed.puericultor
Ed. Dumitru Daniela

Ingrijitor
Filip Georgeta
Grupa mijlocie "Steluțe"
Prof.
Zamfirescu Adriana-Georgiana

Ingrijitor
Constantin Petruța
Grupa Mare A "Ursuleții"
Prof.r
Năstase Bertha-Luisza
Prof.
Pintilie Maria-Magdalena

Ingrijitor

Pătulea Anișoara


Grupa Mare B "Iepurașii"
Prof.
Comsa Raluca Andreea

Ingrijitor
Iancu Alina

Desfasurarea orarului zilnic

Interval orar

LUNI

MARTI

MIERCURI

JOI

VINERI

8:00-9:00

PRIMIREA COPIILOR cu activitati creative, activitati pentru acomodare - activitati desfasurare in sala aferenta fiecarei grupe sau in sala de joaca si sport de la parter
+ TRIAJ EPIDEMIOLOGIC (Asist. Medical Oiță Aurelia)

9:00 - 9:30

Micul dejun : deprindere abilitati de igiena si disciplina pentru dezvoltarea personalal; acomodare in sala de grupa. Rutine

9:30-9:50

Intalnirea de dimineata: Ne salutam, cântecul și regulile grupei, înviorare, împărtașim grupului cum suntem (emotional și corporal) fiecare în felul său și în ritmul sau Cum suntem astazi? Care sunt emoțiile cu care ne-am întâlnit? Cum îmi simt corpul? Ce nevoi am? Ce mi-ar placea sa experientiez astazi la gradinita?

Calendarul naturii

9:50-10:30

Jocuri si activitati pe centre de interes si/sau jocuri si activitati de dezvoltare personala

10:30-11:00/11:30

Activitati pe domenii experimentale desfasurate in grup si 1:1 in functie de necesitati, cu pauze de relaxare Recuperari, Aprofundari ,Tranzitii

11:00/11:30 - 12:00

Activiatati pe centre de interes si stimulare, si /sau activitati in aer liber. Optionalul educatoarei, Joc liber

12:00 - 12:30

Masa de pranz: (activitati de dezvoltare personala: rutina si tranzitie: deprinderi de igiena individuala si colectiva)

12:30 - 13:00

Program de relaxare, jocuri, Momentul povestii

13:00 - 15:30

Program de odihnă/ somn/ activități recreative;

15:30 - 16:00

Gustarea de dupa-amiaza, deprinderi de igienă și reguli in colectivitate

16:00 - 17:00

Tranzitii, Rutine, Activitari recuperatorii de invatare pe domenii experentiale , Jocuri liber alese.

17:30-18:00

PREDAREA COPIILOR (jocuri si activitati recreative si de dezvoltare personala)

TIP PROGRAM TARIF INTREVAL ORAR MESE INCLUSE
PROGRAM PRELUNGIT 1550 RON 8:00 - 18:00 Mic dejun, masa de pranz, gustare

Spatii

Parterul, cu o suprafata de 425 metri cuprinde: 

  • cel mai mare si atractiv loc de joacă indoor din zonă, cu o suprafaţă de 100mp;
  • bucatărie proprie care oferă un meniu variat, adaptat nevoilor nutriționale ale preșcolarilor;
  • două săli de clasă;
  • un grup sanitar pentru personal, un grup sanitar pentru vizitatori, un grup sanitar compartimentat, pentru copii;
  • recepția si o zona deschisă de așteptare pentru adulți, care în acest an va fi supusă unui regim de utilizare special, conform normelor de distanțare generate de virusul SARS-Cov2.
  • cabinet de dezvoltare personală disponibil pentru desfăşurarea opţionalelor cu caracter terapeutic;
  • cabinet medical

Nivelul superior, de 223 mp, este amenajat pentru desfășurarea activităților didactice, răspunzând corespunzator nevoilor de spațiu pentru trei grupe de vârstă. Compartimentarea a fost realizată astfel:

  • două holuri cu spații pentru vestiar;
  • patru săli de grupă;
  • o chicinetă şi o terasă indoor/outdoor cu dotări pentru joacă;
  • sala multifunctionala / sala de mese;