Echipa

Dedu Dana Mihaela

FONDATOR SI MANAGER

Mă consider printre cei norocoși în viața aceasta întrucât majoritatea timpului o petrec prin „ochi de copil “ ! Și ce poate fi mai frumos pe lume în afara Universului adânc din ochii copiilor ? Acolo citesc sufletul pur al ființei umane de puțin timp întrupată ,acolo este inspirația mea pentru munca ce o desfășor.În ochii copiilor văd toate poveștile ce urmează a fi scrise și totul se întâmplă mai apoi în ritmul firesc , pentru că scenariul a fost deja stabilit. Împreună cu echipa mea aducem în manifestare ceea ce ei ne-au spus deja , prin ochii lor ! Ei sunt inspiratia noastră, copiii , și lumea din ochii lor !

Pintile Maria-Magdalena

DIRECTOR EDUCATIONAL, PROFESOR

Totul a pornit ca o joacă de copil și acum totul a devenit o joacă  foarte serioasă  ca educatoare și director educational. În  anii de studenție am  fost voluntar al  unei  asociații  pentru combaterea abandonului școlar și    mi-am dat   seama că  ceea ce mă va împlini va fi cariera de profesor. Am  învățat că a fi dascăl nu înseamnă doar iubirea pentru copii, ci mai  presus de aceasta este respectul față de ei. Să te prezinți în  fața copiilor de la  grupa trebuie să fie un  exercițiu de respect și  responsabilitate: să  le respectăm copiilor copilăria, timpul, lacrima și zâmbetul, eșecul și încercarea și tot ce a adus cu inocență ființa  lor  în fața noastră.

Comșa Raluca-Andreea

EDUCATOARE

Dincolo de predarea unor cunoștințe necesare, educația trebuie să se ocupe cu deosebită atenție de ceea ce numim: conștiință, atitudine, gust, caracter, stil de viață.” -Ernest Bernea
Zi de zi dăruiesc suflet, credință și iubire în “Lumea celor mici.“ Am descoperit de-a lungul timpului că toate aceste investiții oferă beneficii semnificative în această profesie.Îmi doresc să creionez în continuare potențialul acestor suflete fără a le umbri naturalețea.Copiii ne învață în fiecare zi cum să credem mai mult în proces, eliminând pierderea speranței.
Totodată, să nu uităm că într-o zi, și cel mic ajunge mare!

Dumitru Daniela

EDUCATOARE

Mă numesc Daniela Dumitru și sunt mama a două fete adolescente minunate. Ele m-au învățat bucuria pe care educația unui copil ți-o poate oferi. Am devenit educatoare tocmai pentru a nu îmi lipsi niciodată bucuria de a ajuta copiii să se dezvolte simțind iubirea, răbdarea și grija de care au atâta nevoie când fac primii pași în grădiniță. Aici ,împreună cu copiii creez decoruri de poveste și călătorim mânați de curiozitate în lumea cunoașterii.

Panait Ileana-Gabriela

EDUCATOARE

Aș vrea să schimb lumea toată în zâmbet, culori calde, bunătate și prietenie. Am venit la grădiniță ca să îmi pun proiectul în aplicare, căci sufletele de copil sunt cele mai deschise către învățare și schimbare. În fiecare zi vreau să le deschid noi porți către o lume mai bună construită de caracterul lor în devenire, prin abilitățile lor și propriile cunoștințe. Eu vreau să le fiu ghid în acest început minunat și să le pavez intrarea cu afecțiune și înțelegere.

Nastase Bertha-Luisza

PROFESOR

Sunt prof. Năstase Bertha-Luisza și fac parte din echipa Iani’sClub de doar cateva luni, dar ma simt de parca as lucra de o viață alaturi colegele de aici. De-a lungul celor 15 ani de experienta, am avut oportunitatea de a lucra cu copilasi cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani și pot spune cu siguranta ca fiecare dintre acestia si-au pus amprenta in dezvoltarea personalitatii mele didactice, a disponibilitatii mele pentru cunoastere, intelegere si abordare diferentiata potrivit posibilitatilor individuale si ritmului propriu de dezvoltare a copilului. Timpul petrecut alaturi de copii a fost intotdeauna incarcat de momente pline de magie si emotie.

Zamfirescu Adriana-Georgiana

PROFESOR

Mă numesc Zamfirescu Adriana-Georgiana, acasă sunt pentru două fetițe ,,mami’’, iar la gradi pentru copiii de la grupă sunt ,,miss Adriana’’- așadar, aș putea zice că dragostea pentru cei mici îmi caracterizaează și îmi colorează întreaga viață, nu îmi imaginez nicio zi fără joc, cânt și zâmbete de copil. Vreau să construiesc împreună cu colegele mele generația următoare cu oameni creativi, curajoși și empatici.

Marin Mariana Madalina

PROFESOR

Motto-ul grupei:
Trebuie să ajutăm copilul să acţioneze singur, să voiască singur, să gândească singur; aceasta este arta celor ce aspiră să slujească spiritul. ‘ Maria Montessori’

A fost și este o lume a Fluturasilor care au populat împărăția Gradinitei Iani’s Club, cuprinzând toate etapele inițierii lor în viață: grupa mică, grupa mijlocie și grupa mare.
În această împărăție ei cresc, se dezvoltă și se maturizează în vederea școlarizării fără dificultăți. Din aceasta grupa fac parte 18 fluturasii, unde beneficiaza de un spatiu educativ atent organizat cu materiale atent alese după caracteristicile de vârstă ale copiilor şi particularităţile individuale ale copiilor. În fiecare zi zburăm prin lumea poveștilor, a științei, și a cunoașterii cu zâmbetul pe buze, curioși și plini de entuziasm.